Bambang S KpK:
Sederek ingkang kinasih ing Gusti Yesus, kulo ngaturaken: SUGENG NATAL lan WARSO ENGGAL '14. Mugi tansah binerkahan GUSTI KANG MURBAENG ING DUMADI. Nuwun. Sugeng wiyosan

dikirim oleh ponselcerdasku® Maju Teruuusss...!
Axact

Inamedia

Media Bagi Sesama.

Tulis komentar: