Effie - smg:
Kawulo titah sawantah katah luput kebak doso kanti handaping manah tyasing budi,
kawulo sagotrah ngaturaken sugeng riyadi,
Sekatahing kalepatan kawulo nyuwon agunging samodro pangaksami mugi Alloh tansah ngijabahi lan saget leburing ing dinten riyadi puniko,,,
Ngatoraken sugeng riyadi 1434 Hijriah.

Sent from my smartphone
Axact

Inamedia

Media Bagi Sesama.

Tulis komentar: