Broto Thomas (Bromas):
Sugeng Wiyosan Dalem Sang Kristus. Mugi karawuhanipun Gusti tansah paring panuntun ugi pepadhang saklebeting kita nglampahi gesang dumugi kori kalanggengan mlebet manunggil kalian Gusti. Gusti Yesus Kristus mBerkahi. Amiiiiinnn.


Sent from my smartphone
Axact

Inamedia

Media Bagi Sesama.

Tulis komentar: